Политици Приватности

Школа без Насиња (“ми”, “нас” или “наш”) ради сајт https://sbn.rs (у даљем тексту “услуга”).

Ова страна Вас обавештава о нашој политици у погледу прикупљања, коришћења и откривања личних података када користите наше услуге, и о избору, који је везан са тим подацима. Политика приватности Школа без Насиња се врши помоћу политике приватности.

Ми користимо ваше податке за пружање и унапређење услуга. Користећи услугу, Ви пристајете на прикупљање и коришћење информација у складу са овом политиком. Осим ако није другачије наведено у овом уговору о приватности, услови, коришћен у овом уговору о приватности, имају исте вредности, да и у нашим условима, доступних из https://sbn.rs
Прикупљање И Коришћење Информација

Ми прикупљамо неколико различитих типова информација за различите намене, да обезбеди и побољша наше услуге за вас.
Врсте биљака прикупљених података
лични подаци

Када користите наше услуге, можемо да вас замолим да нам доставите одређене личне информације, која се може користити за комуникацију са вама или да вас идентификују (“лични подаци”). Лични подаци могу да обухватају, али нису ограничени на:

Адреса е-поште
Колачићи и подаци о коришћењу

подаци о коришћењу

Ми такође може да прикупља информације о томе како се врши приступ сервису и како се он користи (“подаци о коришћењу”). Ови подаци о коришћењу може да садржи информације као што су Адреса Интернет протокола рачунара (на пример, ИП-адреса), Тип прегледача, верзију прегледача, странице наше услуге, које посећујете, датум и време ваше посете, време проведено на овим страницама, јединствене идентификаторе уређаја и друге дијагностичке податке.
Праћење Података И Колачиће

Ми користимо колачиће и сличне технологије за праћење за праћење активности на нашем сервису и складиштење одређене информације.

Колачићи су датотеке са мало података, који могу да садрже анонимни јединствени идентификатор. Колачићи се шаљу на Ваш прегледачима са веб-сајта и да се чувају на вашем уређају. Технологије за праћење и користе се ознаке, ознаке и скрипте за прикупљање и праћење података, као и за побољшање и анализе наших услуга.

Можете да подесите прегледач да одустане од свих колачића или одредити када су се шаљу. Међутим, ако Ви не прихватите колачиће, онда нећете моћи да користите неки делови наше услуге.

Примери Колачића које користимо:

Сессион Колачиће. Ми користимо Сессион цоокиес за рад нашег сервиса.
Колачићи Преференција. Ми користимо Колачиће склоности да се сетим Своје преференције и различита подешавања.
Колачићи Безбедности. Ми користимо Колачиће безбедности у циљу безбедности.

коришћење података

Школа без Насиња користи прикупљене податке за различите намене:

Да обезбеди сервис и одржавање
Да вас обавести о променама у нашем сервису
Да вам омогућити да учествују у интерактивним функцијама нашег сервиса, када се одлучите да то урадите
Да обезбеди одржавање и подршку за купце
Пружи анализу или вредне информације да бисмо могли да побољшамо услугу
Праћење коришћења услуга
Откривање, спречавање и решавање техничких проблема

пренос података

Ваше информације, укључујући личне податке, може бити пренете и чувају на рачунарима који се налазе изван ваше државе, покрајине, државе или друге државне надлежности, где су закони О заштити података могу да се разликују од закона вашој надлежности.

Ако сте изван Србије и одлучили да нам дају информације, обратите пажњу, да ми делимо податке, укључујући личне податке, у Србију и снимамо их тамо.

Своју сагласност са овом Политиком приватности и накнадно давање таквих информација значи да Своју сагласност за трансфер.

Школа без насиња предузети сви разумни неопходне кораке како би се осигурало безбедно руковање са Вашим подацима у складу са овом Политиком приватности, и нема пренос личних података ће се вршити у организацију или земљу, ако не ће бити предузете одговарајуће мере контроле, укључујући и безбедност својих података, и друге личне информације.
Обелодањивање Података
правне норме

Школа без насиња може открити ваше личне податке, верно верујући да су такве акције неопходне за:

У складу са правном обавезом да
За заштиту и заштиту права или власништва Школа без насиња
За спречавање или истрагу могућих повреда у вези са Тим
За заштиту личне безбедности корисника услуга или јавности
Заштита од правне одговорности

сигурност података

Сигурност ваших података је важна за нас, али имајте на уму да ни један метод за пренос преко Интернета или метода електронског складиштења није 100% безбедна. Иако настојимо да користите комерцијално прихватљиве средства за заштиту ваших личних података, ми не можемо да гарантујемо апсолутну сигурност.
обим услуга

Можемо ангажовати треће стране компаније и појединце да се олакша пружање наших услуга (“услуга”), за пружање услуга у наше име, за обављање услуга у вези са услугама, или за пружање нам помоћи у анализи тога како се користе наше услуге.

Ове трећа лица имају приступ Вашим личним подацима само за обављање ових задатака у наше име и обавезни да не открију и не да их користе у било које друге сврхе.
Линкове Ка Другим Сајтовима

Наша услуга може да садржи линкове ка другим сајтовима који нису под контролом нас. Ако кликнете на ову везу, бићете преусмерени на сајт трећег лица. Препоручујемо Вам да прочитате политику приватности сваког веб сајта који посећујете.

Ми немамо никакву контролу и не преузима никакву одговорност за, садржај, политику приватности или праксе било које треће стране сајтова или услуга.
Политика приватности информација о деци

Наш сервис није намењен за лица млађа од 18 година (“деца”).

Ми не прикупљамо личне информације од било кога испод 18 година. Ако сте родитељ или старатељ и знате шта Ваша деца су нам дали личне податке, молимо вас да нас контактирате. Ако смо постали свесни да смо прикупили лични подаци деце без потврде сагласност родитеља, ми ћемо предузети кораке за уклањање ове информације са наших сервера.
Промене У Политици Приватности

Можемо с времена на време ажурирати нашу политику приватности. Ми ћемо Вас обавестити о свим променама, постављањем нову политику приватности на овој страници.

Ми ћемо вас обавестити путем е-поште и/или истакнути обавештење на нашем сервису, пре него што промене ће ступити на снагу, и ажурирамо “датум ступања на снагу” на врху ове политике приватности.

Препоручује се периодично прегледате ову политику приватности повремено за промене. Промене у политици приватности ступа на снагу од тренутка њиховог објављивања на овој страници.
повежите се са нама

Ако имате било каквих питања у вези ове политике приватности, молимо вас да нас контактирате:

Е-маил: [email protected]