Школа без насиља – рекламирање

advertising

Са рекламирање до повечавање свесности деца у школи. Додајте означене школи без малтретирања одржан је промотивни налог агенције за производ: дизајн институт физичког насиља и насиље у школи, која је покренута у априлу 2009. Наставници треба да буду истражени сви аспекти програма сузбијања насиља. Процедуре и планови могу бити не само написан, а такође се налази на полици.  позива компаније за квалификацијама запослених за одређивање показатеља физичког насиља, да се адекватно одговори на могуће или је чак и истинска окрутности, да поменем све догађаје, бруталности, као и да буду добро информисани од руководства факултета насиље на радном месту избегавања план.

Насиље се јавља када у саветовању очитавања отпуштен и када насиље, наравно, не директно брину. Студенти који су интензивне, да ли намерно или на други начин, вероватно, никада неће добити потребна им је услуга, уколико њихово понашање није дефинисано и такође упућен. Подршка компаније, као што су саветовање, откривајући подршку, кутак извора, мулти-културни, анти-расизма, као и против гомофобии, да поменемо само неке, су, по правилу, технике за помоћ студентима у постизању ефикасности и понашања у ненасилни методи. Aко желите да сазнате више о ниво насиља у основној школи, можете да проверите овај линк.

Вредност 14 Плаћање радника (Хигијена и здравље) акције, ушао као резултат тога, 1. октобра 1999. године. То пружа неопходну подршку радника преко својих канцеларија Х и одбора С. Сва места рада двадесет или више запослених мора имати радну средину у Х&Комитету рада. Чланови управног Одбора морају бити опремљени плаћа се ослободи време за обављање посла управног одбора, укључујући и докумената, као и инспекције, у план одржавања седница Савета, као и за одржавање састанака комитета. Ову могућност треба да буде испоручена у року од наставних часова, а такође би требало да буде довољно да би рад одбора.

Наставници треба да буду обавештени о могућности физичког насиљe над децом, који су ангажовани у школи. Она се састоји од име било интензивна приправник или чак и маме и тате, заједно са којом они могу бити у контакту, као и атрибути од будућег насиља. Ако желите да сазнате више о школи без насиља, пратите наш sbn.rs веб-сајта или нас контактирајте

Ако у твом факултету, вероватно, немају плана рада на превенцији насиља у окружењу, као што је приказано у овом чланку, телефон у близини. То је, несумњиво, будите сигурни да преузмете да ће имати место, као и поштовање заједно са контролом ће бити примљен. Поред тога, истраживање ће, вероватно, да се утврди, као и да се брине о здрављу и безбедности. Све контакт податке на линији сузбијања су поверљиви..

Leave a Reply

Enjoy this blog? Please spread the word :)